Jag ser det snöar!

Nu ligger snön här i Sjöstaden, ca 10cm har det blivit. Får se hur länge den ligger. Fick gå ner i källaren och leta reda på vinterskor och den varma jackan innan vi for i väg på dagens utflykt. Vi åkte till Taxinge slotts julmarknad. Där fanns det vanliga julkraffset med tomtar, korv och glögg. Vi köpte ett par svindyra chokladpraliner som vi strax ska gluffsa i oss. Ute vid slottet sprang vi på Fru Jurist, Fackpampen och Herr och Fru Ingenjör som samåkt från Solna.


Det är så härligt när det blir vitt på marken. Igår sprutade de snö i Hammarbybacken, undrar om den kommer att kunna öppna den här säsongen, förra vintern hade den inte öppet en enda dag på grund av att det var för varmt och för lite snö.


I kväll blir det middag på Medelhavspärlan här i Sjöstaden. Vi har aldrig varit där tidigare men det ska bli kul att prova. Annars är jag ju förtjust i Jimmys Marina men den gillar inte Sambon och Göteborg som annars är en trevlig restaurang hade inget som lockade våra smaklökar just nu.


Ha en skön lördagskväll! Kram


Kommentarer
Postat av: Fru Jurist

Hoppas att ni fick en trevlig kväll igår! Här var det lugna gatan, med plockmat och tv-mys. Hörs i eftermiddag! Kram kram!

2008-11-23 @ 07:05:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0