Tillbaka till verkligheten



Lilleman åker gärna båt, men inte mer än 30 minuter åt gången, sen blir det tråkigt att inte kunna röra sig fritt.
Flytvästen gör så att han inte kan klappa händer...


Nu nar de 3,5 veckornas semester nått sitt slut. I morgon börjar Sambon att jobba igen och jag har mina sex sista föräldraledigadagarna för just nu. Men jag mjukstartar bara med jobbet, 12 dagar kommer jag jobba innan jag är ledig i tre veckor till.

Under semestern har vi varit runt i olika sommarstugor som vi har turen att få bo i. Ett par nätter har vi varit hemma, ätit kräftor, varit på tjejmiddag (bara jag, inte grabbarna), träffat en av Sambons kusiner som bor i stan, besökt en av Sambons kollegor på Gräddö, tvättat bilarna och ja vad mer? Drukit alldeles för mycket vin, ätit för mycket chips och godis. Dags att ta tag i vikten igen, been there done that...

Nu ska jag nog ta mig lite glass, kan ju inte börja banta på en tisdag!

Hoppas ni har en skön sommar oavsett om ni har semester eller inte!

Kram

Mera boktips!



Om ni gillade Flyga drake, Tusen strålande solar och Halv gul sol så kommer ni att gilla Morgon i Jenin som handlar om en palistinsk familj när judarna skulle få Israel tillbaka och därför kör bort palistinierna från deras hem. Usch vad mycket tokigheter som hänt/händer i världen! Hur som helst är boken helt klart läsvärd!

Dagens boktips!



Nu har boken om Zlatan gått runt i halva släkten. Jag som inte är ett dugg intresserad av fotboll egentligen tyckte att boken var riktigt bra. Det var kul att få en förklaring eller vad man ska säga till personen/fenomenet Zlatan. När man läste om hans uppväxt kändes det som om vi vuxit upp i två helt olika världar och tidsåldrar, trots att vi är lika gamla och bara bodde i olika delar av Sverige. Han gick till skolan för att äta lunch vi gick hem från skolan för att äta lunch. En helt klart läsvärd bok oavsett om man gillar fotboll eller inte!


Bröllop!



I lördagseftermiddag när solen fullkomligt strålade var vi på bröllop på Riddarholmen. Själva vigselakten var ute med utsikt över Riddarfjärden och partajet på Wrangelskapalatset dvs Svea Hovrätt. Det här bröllopet hade jag väntat i 12 år på att få gå på så det var oerhört skoj att Läslusen tillslut gifte sig med sin flygplanstokig sambo. Tog inte med någon kamera eftersom jag tänkte fota med telefonen men den gled ut ur jackfickan i pappasbil på väg till tunnelbanan så det blev tyvärr inga foton tagna. Maten var god, sällskapet trevligt och musiken live så det var en skoj kväll. Det här borde vara ett av de sista bröllopen jag får gå på fram tills dess att det kanske är dags för Lilleman och andra barn i hans generation att gifta sig och tills dess är det ju ett tag... Får ju hoppas att mina kompisar inte börjar om på nytt!

Kram!

RSS 2.0