Välkommen Mette!



För några veckor sedan utökades vår lilla familj med en ny medlem: Yarisen Mette (namnet kommer av att hon är gråMETalic). Hon ska transportera mig till jobbet när jag börjar jobba igen. Känner mig väldigt nöjd med henne.

För er som är intresserade kan jag berätta att vår andra bil som är i färgen Candywhite heter Candy. Forden vi hade för några år sedan hette Pärlan även om hon var i jeansblått för hon var en riktig pärla.

Nu ser jag kvalitetsprogrammet En stark resa med Morgan och Ola-Conny på femman. Strax är det nog läggdags tror jag.

Kram


Hello snygging!


Hej snygging! Ska vi pussas? Din pappa har likadana
tofflor som min pappa, ska vi leka med dem?


Skjutspegeldörrarna i hallen är en av Lillemans favorit"leksaker". När han inte ligger inne i garderoben och sniffar på våra fotsvettiga skor så ligger han utanför och tittar på snyggingen på andra sidan. Ibland ger Egoboy sig själv en  blöt puss. Det är riktigt roligt att titta på när detta "möte" sker. Förutom han själv, hans mamma och hans pappa så har två små tjejer förärats blöta pussar av Lilleman: Ellinor som han spanat in sen han var ungefär tre veckor samt en liten Meja som slängde sig över honom och gav honom en puss efter ett par minuter på öppna förskolan, han återgäldade hennes puss efter ytterligare ett par minuter. Är det en tjejtjusare vi har här hemma?

Kram!


Ätbart?



Fick för mig att måla naglarna i dag med ett nytt lilablått nagellack. Tyckte först inte att det var någon hit men nu har jag börjar vänja mig och börjar tycka att det är snyggt, ska ju vara färgglatt nu för tiden verkar det som. En annan som verkade tycka att det var lite konstigt var Lilleman som tittade i kors för att kunna se det konstiga som höll i skeden när han skulle äta. Självklart var han tvungen att provsmaka lite innan han kunde äta vidare på sin pasta med broccolisås. Han kände att det blå smakade som mammas helt vanliga fingrar men helt övertygad om att det inte var ätbart verkade han inte. Får kanske börja måla naglarna mer så att han vänjer sig, har inte haft nagellack sen precis innan han föddes.

Nu ska vi försöka skruva ihop min byrålåda på vilken botten tryckts ur på grund av för tung vikt, detta trots att jag aldrig har nåt att ta på mig!

Kram!

Tvätthjälp


När Lilleman är "klar" i tvättstugan ser det ut som om
en orkan dragit fram!


Ett av Lillemans favoritrum här hemma är tvättstugan (allt farligt är inlåst eller uppställt högt upp). Där inne rumlar han runt och pillar på allt. Tvättkorgar töms, tvättställningar flyttas runt, moppar "sopas" med. Det skulle ju vara väldigt praktiskt om han kunde passa på att få lite kläder tvättade, hängda, strykta och vikta när han ändå håller på, men det lär väl dröja...

Dags för Dallas!



Vattenbad



För ett litet tag sen var Lillis, Ellinor, Lilleman och jag på Rosendal ute på Djurgården. När jag och Lillis hade ätit vår lunch, en god soppa, ville vi värma gullungarnas mat så de skulle få äta medan vi drack kaffe. Jag bad tjejen i kassan att värma maten i micron men det gick inte för de hade ingen micro men vi kunde få vattenbad att värma maten i. Ja, jag hade ju inget alternativ så jag tackade ja till detta. Först fick jag ett vattenbad (skål med typ 80 gradigt vatten) men bad då om två eftersom vi hade mat åt två barn att värma. Tror ni att maten blev varm? Nä! Hade vi vetat att maten skulle vattenbadas hade vi ju bett om det när vi beställde vår mat så att den hunnit bli varm. Nu var ju barnen vrålhungriga och hade inte alls tid att vänta på nåt vattenbad så de fick båda lite halvkall mat. Tycker att det är jättekonstigt att ett ställe som är så välbesökt inte har micro. Okej att de inte använder micro till sin egen mat men till barnmat borde de väl ändå kunna ha en micro. Det hela slutade med att vi gick in till city och fikade när barnen fått sin mat, vi tappade liksom lusten att fika där ute.




RSS 2.0