Operation förrådsstäd

Dagens förmiddags- och mittdags- (hihihi) timmar ägnades åt att röja i vårt förråd som såg ut som ett bombnedslag. Det är rätt fascinerande att två personer under sina relativt korta liv redan har samlat på sig så mycket skit. I förrådet finns allt från finporslin, golfklubbor, handdukar,  5(!) resväskor, 3(!) vandringsryggsäckar, 2(!) tält, sommarkläder, gamla vinterjackor, öl, gammalt kursmaterial, en gammal blå Macentorskdator och en massa annat smått och gott. Vissa av oss var duktigare än andra på att gå med på att slänga sina gamla pinaler.


Den huvudsakliga anledningen till att vi började röja i vårt katastrofområde är att vi ville få ut datorbordet samt ett tv bord. Dessa båda hade vi när vi bodde i Uppsala och hade ett par kvadratmeter större lägenhet så att vi kunde ha varsin dator och varsin tv. Det var praktiskt med två tv för då om vi vände dem kunde vi sitta i köket och se på två olika tv program samtidigt, smart va?


Om någon behöver ett Mikael datorbord i björk från IKEA, ett tv bord i björk (ca 50 cm högt), en skrivbordsstol med svart tyg eller varför inte en Minuskel servis från IKEA med stora-, små- samt djupa tallrikar (sex av varje) hör av er snarast annars kommer detta hamna på tippen så snart vi kan få hjälp av någon med kombi att köra dit eländet. Det är inget fel på grejerna mer än att vi inte har plats för dem, så om någon vill ha dem är det bara att höra av sig, de bortskänkes mer än gärna mot hämtning.


Så snart vi kört bort sakerna kommer det att bli betydligt mer plats i förrådet och vi kommer att kunna ställa in våra stackars cyklar som nu står ute och fryser om fötterna. Det är rätt slitigt när man väl håller på och röjer men det är skönt när det är klart, nu kommer vi kunna gå ner dit utan att få ångest. Får se hur länge det håller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0