Snart semester

Helgens eviga regnande tog bort mitt blogghumör till 100%, och jag som hade tänkt lägga in bilder på "leksakerna" vi köpte i lördags, men det kanske jag gör lite senare. Vi hade tänkt golfa i helgen men det blev det inget med utan vi spelade Monopol i stället.


 I går var det personalfest på ett av de stora konferenshotellen som finns ute i Förorten. Till förrätt serverades ostkaka (mer som ostpaj) med en laxsröra, mums. Till varmrätt var det en mör- och helt perfektstekt köttbit men grönsaker, tryffelsås och skivad stekt potatis, även det var gott. Efterrätten var nog nästan kvällens höjdpunkt, chokladprovning! Den bestod av en vitchoklad, en mjölkchoklad, två mörka choklader och två olika tryfflar. Eftersom Fyrbarnsmamman inte är någon direkt chokladfantast fick jag större delen av hennes choklad. Efter middagen spelade skolans eget rockband, Lars Hard, de spelade massa rockklassiker och alla shakade loss, även de lärare som ingår i skolans inventarier och som jag trodde satt och samlade mossa. Efter livebandet spelades det schlager och självklart var partpinglorna uppe nästan alla låtar fram tills att det blev dags att stänga. Strax efter klockan två släktes lamporna hemma hos Fyrbarnsmamman. Vid halv sju ringde dock alarmen och det var dags att stiga upp och åka och jobba, inget slappande här inte. Bör nog erkännas att vi var rätt trötta under dagen och att hamburgarna och pizzorna till lunch var välbehövliga. Tröttheten till trotts hann vi planera både det ena och det andra, kolla igenom bokbeställningar, flytta alla bord och stolar i "storrummet" inför sommarens boning plus att jag hann städa, rensa, sortera och slänga papper i mina hyllor och på mitt bord, damma av mitt och de andras skrivbord samtidigt som vi planerade höstens ämnesövergripande teman för en grupp. Inte så illa pinkat enligt mig.


Strax kommer Sambon och då blir det promenad runt Sickla sjön. I morgon är det sista dagen att arbeta innan det är semestertime, härligt!


Nästa gång jag skriver har jag nog semester, lyckost mig va?

Kram



Bilden lånad från: http://files.reseguiden.se/files/8/rg_706708_m600.jpg

Kommentarer
Postat av: Anonym

Där kom det... första inlägget på ett halvt sekel.

Kram på dig med : )

2009-06-16 @ 18:46:53
Postat av: Fru Jurist

Åh vad avundsjuk jag är - jag vill också ha lååång semester! Men du är verkligen värd att vara ledig, efter allt slut med jobbet och svenskastudierna! Själv har jag ju en vecka kvar, sedan blir det en sväng till småland. Vi är hemma runt1-3 juli - då kanske vi kan ses om ni är hemma?



Stor kram!

2009-06-17 @ 08:44:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0