Dagens tips!

Hittade ett nytt bröd när jag var på affären i torsdags, en focaccia med vitlök och mozzarella. Det ligger två stycken i förpackningen som kostade 22 kronor. Vi värmde dem i ugnen och åt med avokado och haloumi, Sambon hade även skinka på sin. Det blev riktigt gott, hoppas att ICA kommer att fortsätta ha det här brödet framöver för det kan nog komma att bli en favorit hemma hos oss. Men jag undrar varför avokado alltid är stenhård när man köper den och sen är brun när man väl kommer ihåg att äta den? Varför kommer man inte ihåg att äta den när den är precis "lagom"?

Leta efter den här förpackningen i affären

         

Kommentarer
Postat av: E*

lät riktigt mummsigt!

2009-03-30 @ 21:14:46
URL: http://eeemelienilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0