Påminnelse

Vill bara påminna alla läsare om att det är en väldigt viktig dag i morgon: Sjöstadsfröken har namnsdag, det är nämligen Karolina och det heter Sjöstadsfröken i tredje namn.

Hmmm, nu skulle nog Sambon gärna protestera och säga att anledningen till att det är en väldigt viktig dag i morgon är att han fyller år. Detta har han tjajtat om i en vecka, han kan inte laga mat för han fyller snart år, han kan inte gå ut med soporna för han fyller snart år, han får ta en extra skål med chips för han fyller snart år och så vidare.

Det är ju förstås en tolkningsfråga om vilket man tycker är viktigast Sjöstadsfrökens namnsdag eller Sambons födelsedag. För att fira min namnsdag ska vi ut och äta samt gå på bio, Sambon skulle nog hävda att vi gör detta för att det är hans födelsedag, återigen en tolkningsfråga.

Igår hade förresten Sjöstadspappan namnsdag och idag har Sjöstadsmormor namnsdag, grattis till er båda (fast det är bara pappan som läser bloggen, mormorn vet nog inte hur en dator funkar)!

Nu vill Sambon ha datorn för det är hans födelsedag i morgon! Han får den så gärna för jag ska se House!

Kram!

Ps. Det är väl ingen som missat att jag har ett födelsedagsbarn här hemma som man skulle kunna tro fyller 9 och inte 29? Men han är gó endå!

Kommentarer
Postat av: Fru Jurist

Stort grattis på namnsdagen! Och hälsa och gratta sambon på födelsedagen från mig och maken! Kram!!

2009-05-20 @ 10:18:52
Postat av: Filmskaparen

Visst fan...Grattis!

2009-05-20 @ 14:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0