Lärd, lärdare, Sjöstadsfröken!

                                

Under mina 5 år som student skrev jag 6 större uppsatser (3 st B-uppsatser, 2 C-uppsatser och en examensuppsats, är rätt stolt faktiskt). Under hösten ska jag skriva ytterliggare en uppsats, tror det blir i litteratur. Till denna uppsats skulle jag behöva den tredje av mina B-uppsatser, som handlar om tidningen KPs utveckling från Folkskolansbarntidning till Kamratposten på typ 50-60 talet (historia), eftersom jag skulle vilja skriva något liknande i höstens uppsats.

Hittade en gammal diskett som låg brevid skrivaren och skräpade och på den stod det faktiskt "uppsats historia B", tror ni att den funkade? Nej! Det kom upp en ruta där det stod att den var formaterad för Mac. För Mac? Hallåååå! Jag har inte skrivit på Mac, även om Sambon alltid har haft Mac i ett eller annat format så har jag aldrig använt den och dessutom har hans Macar inte haft diskettenhet. Nu undrar jag var jag kan ha gjort av papperskopian av uppsatsen? Jag kan väl inte ha lagt ner så mycket tid på nåt och sen bara kastat det?

Det finns en risk, eller hur man nu vill se det, att de finns nere i en kartong längst ner i källaren. Blir trött bara av att tänka på det. Vi får kanske ta vår källarstädning lite tidigare än vad vi hade tänkt så att jag kommer åt den kartongen. Resten av pappren i den kartongen kan dessutom hivas i soporna eftersom jag inte behövt nåt i den sen vi flyttade hit för 4 år sen. I väntan på att komma åt kartongen får jag roa mig med att stötta Björnligan på fordon i deras uppsatsskrivande om "infärgning". Tänk vad lärd jag blir!


Bilden lånad från: http://www.norrkopingslagerservice.se/userimages/image/kartonger.jpg


Kommentarer
Postat av: fyrbarnsmamman

Lyllos dig, jättesmart .... smartare blir du!

Och vilken läskig koll du verkar ha på dina papper ändå!

Kram, vi syns snart!

2010-08-31 @ 06:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0