Isväggar

                      


På vår promenad runt Årstaviken idag gick vi förbi flera ställen där vatten runnit längs berget och bildat isväggar. Det kommer nog ta många månader innan all is smält bort.

Kommentarer
Postat av: Eila Seel

Jag sökte egentligen efter en väns hemsida, men hamnade här. Det gör inget! Ni har ju samma intresse och problem: mat + vikt ;-)

Så jag passar på att berätta också för dig: Du kanske kunde ha nytta av FitLine kosttillskott, som jag distribuerar. De presenteras på min sajt SundaLivet.com i Shoppen. I Snackbaren finns några kommentarer från personer som använt FitLine, många har gått ner i vikt.

Just nu feb-apr pågår en kampanj för viktminskning med försök till världsrekord: www.sundalivet.com/rekord-weightloss2010.htm . En extra poäng är att PM FitLine skänker pengar till katastrofens offer på Haiti med minst 1 euro per deltagare i kampanjen, målet är minst 10.000 personer. Hoppas många ansluter sig!

Annars är sajtens syfte att inspirera till sund livstil som helhet. Min andra sajt är www.SaunaFantast.com - kring angivet ämne.

Jag mejlar gruppinfo några gånger per år, och du är välkommen att anmäla dig till adresslistan!

Ha det bra

2010-02-09 @ 01:46:08
URL: http://sundalivet.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0