Konsten att grilla marshmallows

Under semestern "sprang" jag och Sambon på en påse med Marshmallows när vi var inne i Norrtälje. Egentligen är nog inte marshmallows så gott men ändå. Dessa skulle vi nu grilla. Först testade vi med att lägga dem på ett sånt där galler som har små små hål och som nog är till för att grilla typ räkor och sånt. Det gick bra ända tills vi skulle vända godbitarna, då blev det jädrigt kladdigt. Några lyckades vi tillslut få till och avnjöt med vaniljglass och mammas hemmagjorda chokladsås, rätt mumsigt faktiskt!
Andra gången skulle vi se om det blev bättre om vi trädde om skummisarna på grillspett. Nja måste jag nog säga, till viss del var det bättre men det krävdes att man höll i spettet och eftersom vi bara hade träspett var det inte helt lyckat och sen när skummet blev mjukt gick det inte att snurra spettet eftersom skummet blev löst. Hur som helst avnjöts de med vaniljglass och kolasås på tub (inte fullt lika gott som med varm sås, men jag vill generellt sett ha varm sås till glass oavsett vilken smak det är på såsen. Vi har skum kvar till en grillning till, frågan är bara hur vi sa grilla dem då?
Kram

Bilden lånad från: http://www.google.se/imgres?q=marshmallows&um=1&hl=sv&sa=N&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=Le-qaims8e1exM:&imgrefurl=http://sv.wikipedia.org/wiki/Fil:Mini_marshmallows_in_bowl.JPG&docid=OZXRLVg0-ZhIFM&w=2048&h=1536&ei=GVNSTuzsI8fWsgbXt9SHAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=568&vpy=82&dur=7581&hovh=194&hovw=259&tx=40&ty=215&page=1&tbnh=113&tbnw=150&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:3,s:0

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0