Vinter på G?


Lite ljus i mörkret

Igårkväll var regnet som kom snöblandat och termometern visade på 0 grader. Kanske är vintern på väg? Är det soligt och kallt är det härligt men när det är regnigt, grått och varmt är det inget vidare så därför vill jag hellre ha lite snö och minusgrader. Snön lyser upp. Men nu sa byggbolagsgubbarna som var här på en av alla dessa besiktningar och efterkoller att lyktstolparna till gatubelysningen kommit och att de förhoppningsvis kommer upp innan november är slut. Håller tummarna för det. Det behövs lite ljus på gatan.

Såg att några grannar satt en ljusslinga i trädet de fått av byggbolaget, ser lite lustigt ut eftersom trädet bara är en pinne än så länge men det lyser helt klart upp i den grå vardagen.

På tal om grannar så ska de som bor närmast oss flytta, så vill ni köpa ett nyproducerat hus utan att behöva vänta så är grannens till salu (såg inte ut som att de har tavlor och sånt på väggarna så väggarna är nog fortfarande oförstörda). Blir spännande att se om det är lättsålt och vad det går för med tanke på att det byggs massa likandana hus i området, dess aär det ju dock lååååång väntan på.

Nu ska jag steka lite falukorv och koka makaroner innan vi promenerar bort till öppna förskolan.

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0